Néha szégyenkezem kicsit. Mindenféle magánüggyel traktállak benneteket, miközben az igazi, nagybetűs élet harsog. Elnézést kérek mindenkitől. Csapjunk bele!
Schmuck Andor 20 kilótól szabadult meg. Bájos felesége szerint már nem is medve, hanem maci. (bájos) És… nemcsak fogyózik, hanem sportol is. Az antigravitációs jógát választotta, és lélegzetelállító trükköket mutat be. Én egy olyat láttam, amin pókemberesen lóg le egy kötélről – sokkal hajlékonyabb, mint az a béna pók, el is állt a lélegzetem – és egyáltalán nem lyukas a hosszúszárú világosbarna zoknija.
Rogán Cecília az instagrammon mutatta meg új barátját. A képhez ezt írta: “A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után !” Pont így írta. Ezen elgondolkodtam. Több jogi eljárás lesz egyszerre? Elég ijesztő! Ha valamelyikőtök ismeri Rogán Cecíliát, akkor szóljon neki, hogy ha csak az ismerősöknek akarja megmutatni a barátját, akkor mutassa be nekik. Ha kirakja a képet az instagrammra, akkor maximum nem a cikkben lesz benne a kép, hanem egy linkkel megmutatják az ő Instagrammján. Benne van a Cili a csapdahelyzetben, végtelenül aggódom az érzékeny lelke miatt.
A rajongók lelkesen fogadták a képet. Megírták, hogy a fiú végtelenül jóképű, sokkal szebb, mint R. (Nem tudom, hogy ki lehet R, de elég ízlésesek ezek a bejegyzések). Vajna Tímea viszont egyértelműen pozitív és csak annyit írt, hogy Aw! Ebből is látszik, hogy a Tímea már teljesen amerikanizálódott. Szerintetek lehet, hogy milliárdos Zolival is amerikaias angolul beszél Malibúban?
Sok a hír, amiből még válogathatnék, de már csak egy fér bele a mai kínálatba. (Nem szabad, hogy súlyt helyezzek a szívetekre)
“Hódi Pamela bejelentésétől hangos a sajtó: mindig erre vágytam és most teljesült” (most kihagyok néhány sort, amíg a gyapjúzsebkendőmbe trombitálok)

Hódi Pamela – kiszabadulva a karanténból – sétálni ment az erdőbe, és látott egy őzcsaládot. Ilyen pihe-puha őzek, kicsi puha szarvacskával, picike bojttal a fenekükön. Ezzel a hírrel már nemcsak a magyar sajtó van tele, hanem az én posztom is.
Jókívánságaim: veletek is legyen tele a sajtó. Dobjátok ki a csúnyácska pasitokat, és keressetek egy hozzátok illő csinosat. (fiúk esetében is ezt kívánom, csak… szóval értitek). És ami a legfontosabb: szeressétek az időseket, ők is szeretnek titeket.