Itt a hétvége, elég volt a komoly témákból. Merüljetek el velem a bulvár fel- és gyomoremelő világába. „Nem mondom, hogy nem estem pánikba”. Ezt mondta a sajtónak Emilió, miután szomszédja bombát talált a kertjében. Felesége, Tina is nyilatkozott. „Azt gondolná az ember, valami gigantikus dolog egy ilyen bomba, pedig szó sincs róla. Kicsi a bors, de erős.” Bölcs gondolat. Szerencsére Emilio és családja biztonságban van, de ez kizárólag Emilionak köszönhető. A kiváló énekes ugyanis sohasem fogna ásót a kezébe. És ha nem ásol, nem kerül elő a földből semmi veszélyes. További biztosítékként az egész kertet letérkövezték. Ez is segít, és gusztusosan természetközeli.
Tolvai Reni instagram sztorijában azt írta: „a bunkó, proli parasztokat jobban kedveli a közönség, mint engem”. Elemezzük ezt a gondolatot társadalomfilozófiai éllel. A bunkó nyilván azt jelenti – műveletlen, aki erre büszke, és ezt értéknek gondolja. Proli – munkás. Paraszt – mezőgazdasági szakember. Tehát Reni szerint a közönség azokat az előadóművészeket szereti, akiknek kicsi az intelligenciahányadosuk, de mind a földeken, mind a gyárakban megállják a helyüket. Ti ismertek ilyen zenészeket? És sok Tolvai Reni számot tudtok eldúdolni?
Videón mutatta meg Jason Derulo, hogy verte ki a saját fogát evés közben. Igen, jól olvassátok. Idősebbeknek elmondom, hogy ő egy remek énekes. És részt vett a fúrófejes kukoricaevés kihívásban, amely nagyon vicces, főleg ha az ember idejében kikapcsolja a fúrót.
A végére egy kis segítség házaspároknak. Mivel lepjétek meg párotokat, ha nagy durranást akartok? Vagy… szóval értitek. A cikk szerint már elmúltak azok az idők, amikor csak a férfiak vásároltak szexi fehérneműket. Fűző, csipkés melltartó, ehető fehérnemű. Férfitársak, tudjátok ti ezeket… No de most kedves nők – ti is izgalmat hozhattok a közös esti órákba. A különböző férfitangák sok meglepetést tartogatnak. Általában neccből készülnek, így sejtelmesen megmutatják, mi lapul a takarásban. (Ezek a reklámszövegírók nagyon tudnak!) Az igazi, vagány férfiaknak a pénisztartós, nyitott darabokat választhatjátok. A legjobb termékek külön tartják a heréket és a péniszt, így ezeket külön is, együtt is lehet kezelni. Erotika tekintetében csúcsmodellek mind. Bőrbarát anyagok, mintázatukkal optikailag is kecsegtetnek. Necces hétvégét, jó vásárlást, szép estét mindenkinek!