2020. május 24.

Vasárnap délután a lazasághoz kell betűkből necchálót szövögetni. A mai szösszenetemet az erotika tárgykörében fogom keretezni. „Vajna Timi mellbimbójától leesik az állad!” Megnéztem, és nem esett le az állam, ebből is látszik, hogy rohamosan öregszem. Az írás egyébként mélységekbe és magasságokba is elkalauzol. A mellbimbója miatt érkező olvasói-nézői rohamokat sokkoló egészségügyi információkkal lohasztják le a furfangos újságírók. Vajna Timi ugyanis farfekvéssel született – ha valaki esetleg nem tudná – emiatt csípőgondjai és fájdalmai vannak. Ezeken csak a rendszeres torna és a csontkovács tud segíteni. Nagyon elszomorodtam, lehet, hogy ezért nem esett le az állam a mellbimbójától. Beleláttam, hogy pucsítás közben fáj a csipeje. Zavaros bugyor a lélek!
Mivel összezavartam a szexizmusra készülő szíveteket, küldök nektek még néhány igen erotikus címet. „Cardi B kitetováltatta a fenekét, és persze meg is mutatta.” Cardi B egy amerikai rappernő. Ahogy írja a cikk, a dalszerző egyébként is elég gyakran tolja a világ képébe a fenekét, nem most nézheti meg a nagyvilág először az altestét. Ez nyilván zeneileg szükséges. Most viszont új tetoválását is megmutatta. A hatalmas (gondolom sejtitek, hogy miért hatalmas) futónövény a combjától a fenekén keresztül tekeredik fel egészen a nyakáig. És még rappelni is tud, irigylésre méltó.
„Vajon mi az oka annak, hogy Katalin hercegné szinte folyton ragtapasszal az ujjain jelenik meg?” Először azt hittem, hogy ez is szexi hír lesz, de nem lett. Pedig van egy csomó kép, ahol látszik, hogy a hercegné kezén ragtapasz van. Hol az egyik ujján, hol a másikon. Ami durva… sosem ugyanazon. Elképesztő! És ami gyanús… a palota sajtósai ezt az elképesztő felfedezést nem kívánták kommentálni. Bizonyos újságírók, akik tapasztalt rejtélymegoldók úgy vélik, hogy Katalin szeret kertészkedni, és onnan eredhetnek a rejtélyes sérülések. Tüskék, mindenféle veszélyes kerti szerszámok. Nem tudom… nehéz… kemény a világ!
Szexizés, rejtélyezés megvolt, jöjjenek a cuki állatok karanténhírei. „Megható! Hónapok után újra láthatta szamarát a férfi, mindketten sírtak!” Tényleg ez a cím. Csak abban reménykedem, hogy videó ezúttal nem készült. Na most bekeretezem az írást. „Emily Ratajkowski formás fenekéről még a kutyája se tudja levenni a szemét A modell popsija még az állatok tekintetét is odavonzza.” Erről most nem tudok mit írni.